{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Min vidunderlige familie <3

1.114 visninger | Oprettet:

Min vidunderlige familie..

Alilaya
Kvinde | 37 år | Oprettet: 9. maj 2007


Kommentér på:
Min vidunderlige familie <3
  •   18. maj 2012 Hihi ja, Hella Joof er vidst enig med dig, for Emely er med i hendes nye film der skulle ha premiere her omkring oktober.. Sover dolly på ryggen hedder den :o) Og Emelys far er Nikolaj Lie Kaas og Lene Maria Christensen :o) Det var en sjov oplevelse og Emely tjente sine første 400 kr som 2½ mdr. hehe :o)

    Hun er med i 3 scener og jeg glæder mig SÅ meget til at se den :o)

    Hihi ja jeg kan godt forstå de æggestokke :o) Hun er også virkelig det bedste der nogensinde er sket i mit liv og selvom jeg godt ku ha ønsket at hun havde en anden far ( ham hun har er til at lukke op og skide i, han ryger hash hver dag og har ingen realitetssans på trods af at han er 31).. Men hun var et planlagt ønskebarn og hun er den grad mit drømmebarn :o)

    Ih altså jeg kunne jo "snakke" i 100 år om hende hvis folk gad at hører hihi smiley



  •   18. maj 2012 Rikke: Årh hvor er du sød :o) Bliver jo helt rød i kinderne af al den smiger hihi smiley Ja hun er bare så skøn og hun er bare ALTID glad og smilende :o) Folk falder svimer når hun lige sender sit smil med sine 2 tænder hihi smiley Hun er rigtig dejlig nem :O)

    Hihi ja det kan jeg da godt se :o) Det er Molly, de 2 de kæmper ALTID om retten til at bestemme, og de skændes så det brager i den time, men så er de også pot og pande bagefter haha smiley De er sjove de 2, og de hygger sig gevaldigt :o)


Annonce